ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο για το «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ» και ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο για το «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» του Καρδούλια στον διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκης

Σε μια δύσκολη εποχή όπως ήταν η πανδημία πήραμε το ρίσκο να δημιουργήσουμε το πρώτο αποσταγματοποιείο στην Κω και στα Δωδεκάνησα. Εσείς από την πρώτη στιγμή μας στηρίξατε και αγαπήσατε το τσίπουρό μας και είμαστε ευγνώμονες γι’ αυτό.

Έτσι πέρσι με κάθε επιφύλαξη λάβαμε μέρος στον διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκης και το «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ» απέσπασε το χάλκινο μετάλλιο.

Φέτος με περισσότερη αυτοπεποίθηση λάβαμε πάλι μέρος στο 23 διεθνή διαγωνισμό Θεσσαλονίκης με αποτέλεσμα το «ΑΠΟΣΤΑΓΜΑ ΚΑΡΔΙΑΣ» να αποσπάσει το ΑΣΗΜΕΝΙΟ μετάλλιο και το «ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ» το ΧΑΛΚΙΝΟ μετάλλιο, τα οποία ξεχώρισαν ανάμεσα σε πάρα πολλά αξιόλογα αποστάγματα, οι κριτικές που έλαβαν από τους εγκεκριμένους γεύση γνώστες ήταν εξαιρετικές.

Σας ευχαριστούμε για την αγάπη και την στήριξη σας και σας υποσχόμαστε από ΚΑΡΔΙΑΣ ότι θα προσπαθούμε κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι.